• banner2
 • banner1
 • banner3
 • 海报修改2
 • 海报修改3
 • 海报修改4
 • 海报修改5
 • Rreth nesh

  Rreth nesh

  Kompania ka kategori të plotë të produktit dhe specifikimet, integrimin lartë dhe besueshmërinë e mirë.
 • Kulturë korporative

  Kulturë korporative

  Cilësia e parë, Human-orientuar, Ndërtimi industrinë me kredi, biznesi i qëndrueshëm
 • Qëllimi Enterprise

  Qëllimi Enterprise

  Nga kontrolli të saktë të transmetimit të saktë, që të bëhet një furnizues efikas i integruar i kontrollit lëvizje dhe zgjidhjet transmetimit.

Produkte Featured

 • 微信图片_20220304162055

Rreth nesh

Xulong Technology (Dongguan) Co., Ltd. specializes in the sales service of electrical automation products, focusing on providing solutions for motion control, servo drive technology and mechanical transmission. The company is mainly engaged in AC servo motor (Wuhan Huada -Hxdwh), AC servo driver, DC servo motor, DC servo driver and planetary reducer, with complete types and specifications, high integration and good reliability. The servo driver supports RS232 RS485 standard modbus, EtherCAT, mechatrolink-ii, mechatrolink-iii, Powerlink, CANopen and other bus protocols are widely used, easy to debug and stable to use. They are widely used in various industrial fields, such as CNC machine tools, machining centers, deep hole equipment, industrial robots, glass machinery, woodworking machinery, automatic production lines, 3C equipment, electronic and electrical equipment, food, automatic feeding and peripheral automation equipment.

Xulong Technology (Dongguan) Co., Ltd. adheres to the concept of quality first, people-oriented, honest and sustainable operation, improves supply chain management, ensures product performance and quality, provides customers with high-quality products and technical services, takes considerate service as the core competitiveness of the enterprise, and is determined to be a supplier and professional integrator of the best motion control and transmission solutions.

Mëso më shumë

Arritje të reja