LB / LMB Series Servo Motor 200V-220V

 • 110ST Flange servo motor 0.6-1.8kw

  110ST Flange servo motor 0.6-1.8kw

  Hxdwh është fabrika e parë e specializuar në prodhimin e ndihmës AC motorike në Kinë, me më shumë se 30 vjet e R & D dhe histori të prodhimit të motor ndihmës; specifikimet e plotë të produktit, fuqia motorike nga 0.2KW të 11.7kw (220V-380V);
 • 130ST Flange servo motor 1.0-3.9kw

  130ST Flange servo motor 1.0-3.9kw

  Hxdwh është fabrika e parë e specializuar në prodhimin e ndihmës AC motorike në Kinë, me më shumë se 30 vjet e R & D dhe histori të prodhimit të motor ndihmës; specifikimet e plotë të produktit, fuqia motorike nga 0.2KW të 11.7kw (220V-380V);
 • 150ST fllanxhë ndihmës 3.8-5.5kw motor

  150ST fllanxhë ndihmës 3.8-5.5kw motor

  Hxdwh është fabrika e parë e specializuar në prodhimin e ndihmës AC motorike në Kinë, me më shumë se 30 vjet e R & D dhe histori të prodhimit të motor ndihmës; specifikimet e plotë të produktit, fuqia motorike nga 0.2KW të 11.7kw (220V-380V);
 • 80ST fllanxhë ndihmës 0.4-1.0kw motor

  80ST fllanxhë ndihmës 0.4-1.0kw motor

  Hxdwh është fabrika e parë e specializuar në prodhimin e ndihmës AC motorike në Kinë, me më shumë se 30 vjet e R & D dhe histori të prodhimit të motor ndihmës; specifikimet e plotë të produktit, fuqia motorike nga 0.2KW të 11.7kw (220V-380V);