HB / HMB Series Servo Motor 380V-400V

 • 150ST fllanxhë ndihmës 3.8-5.5kw motor

  150ST fllanxhë ndihmës 3.8-5.5kw motor

  Hxdwh është fabrika e parë e specializuar në prodhimin e ndihmës AC motorike në Kinë, me më shumë se 30 vjet e R & D dhe histori të prodhimit të motor ndihmës; specifikimet e plotë të produktit, fuqia motorike nga 0.2KW të 11.7kw (220V-380V);
 • 180ST fllanxhë ndihmës 3.6-8.6kw motor

  180ST fllanxhë ndihmës 3.6-8.6kw motor

  Hxdwh është fabrika e parë e specializuar në prodhimin e ndihmës AC motorike në Kinë, me më shumë se 30 vjet e R & D dhe histori të prodhimit të motor ndihmës; specifikimet e plotë të produktit, fuqia motorike nga 0.2KW të 11.7kw (220V-380V);
 • 110ST fllanxhë ndihmës 0.6-1.6kw motor

  110ST fllanxhë ndihmës 0.6-1.6kw motor

  Hxdwh është fabrika e parë e specializuar në prodhimin e ndihmës AC motorike në Kinë, me më shumë se 30 vjet e R & D dhe histori të prodhimit të motor ndihmës; specifikimet e plotë të produktit, fuqia motorike nga 0.2KW të 11.7kw (220V-380V);
 • 130ST fllanxhë ndihmës 1.0-3.8kw motor

  130ST fllanxhë ndihmës 1.0-3.8kw motor

  Hxdwh është fabrika e parë e specializuar në prodhimin e ndihmës AC motorike në Kinë, me më shumë se 30 vjet e R & D dhe histori të prodhimit të motor ndihmës; specifikimet e plotë të produktit, fuqia motorike nga 0.2KW të 11.7kw (220V-380V);