LB / LMB серија Серво мотор 200V-220V

 • 110ST Flange servo motor 0.6-1.8kw

  110ST Flange servo motor 0.6-1.8kw

  Hxdwh е прва фабрика специјализирана за производство на AC серво мотор во Кина, со повеќе од 30 години на R & D и производството историја на серво мотор; Заврши спецификации на производи, моќност на моторот од 0.2KW да 11.7kw (220V-380V);
 • 130ST Flange servo motor 1.0-3.9kw

  130ST Flange servo motor 1.0-3.9kw

  Hxdwh е прва фабрика специјализирана за производство на AC серво мотор во Кина, со повеќе од 30 години на R & D и производството историја на серво мотор; Заврши спецификации на производи, моќност на моторот од 0.2KW да 11.7kw (220V-380V);
 • 150ST прирабница серво мотор 3.8-5.5kw

  150ST прирабница серво мотор 3.8-5.5kw

  Hxdwh е прва фабрика специјализирана за производство на AC серво мотор во Кина, со повеќе од 30 години на R & D и производството историја на серво мотор; Заврши спецификации на производи, моќност на моторот од 0.2KW да 11.7kw (220V-380V);
 • 80ST прирабница серво мотор 0.4-1.0kw

  80ST прирабница серво мотор 0.4-1.0kw

  Hxdwh е прва фабрика специјализирана за производство на AC серво мотор во Кина, со повеќе од 30 години на R & D и производството историја на серво мотор; Заврши спецификации на производи, моќност на моторот од 0.2KW да 11.7kw (220V-380V);