HB / HMB серија Серво мотор 380V-400V

 • 150ST прирабница серво мотор 3.8-5.5kw

  150ST прирабница серво мотор 3.8-5.5kw

  Hxdwh е прва фабрика специјализирана за производство на AC серво мотор во Кина, со повеќе од 30 години на R & D и производството историја на серво мотор; Заврши спецификации на производи, моќност на моторот од 0.2KW да 11.7kw (220V-380V);
 • 180ST прирабница серво мотор 3.6-8.6kw

  180ST прирабница серво мотор 3.6-8.6kw

  Hxdwh е прва фабрика специјализирана за производство на AC серво мотор во Кина, со повеќе од 30 години на R & D и производството историја на серво мотор; Заврши спецификации на производи, моќност на моторот од 0.2KW да 11.7kw (220V-380V);
 • 110ST прирабница серво мотор 0.6-1.6kw

  110ST прирабница серво мотор 0.6-1.6kw

  Hxdwh е прва фабрика специјализирана за производство на AC серво мотор во Кина, со повеќе од 30 години на R & D и производството историја на серво мотор; Заврши спецификации на производи, моќност на моторот од 0.2KW да 11.7kw (220V-380V);
 • 130ST прирабница серво мотор 1.0-3.8kw

  130ST прирабница серво мотор 1.0-3.8kw

  Hxdwh е прва фабрика специјализирана за производство на AC серво мотор во Кина, со повеќе од 30 години на R & D и производството историја на серво мотор; Заврши спецификации на производи, моќност на моторот од 0.2KW да 11.7kw (220V-380V);