HB / HMB Series Servo Motor 380V-400V

  • 150ST Flange servo 3.8-5.5kw motor

    150ST Flange servo 3.8-5.5kw motor

    Hxdwh punika pabrik kapisan sing spesialisasine ing produksi motor AC servo ing China, karo luwih saka 30 taun R & D lan Sajarah produksi motor servo; produk specifications lengkap, daya motor saka 0.2KW kanggo 11.7kw (220V-380v);
  • 180ST Flange servo 3.6-8.6kw motor

    180ST Flange servo 3.6-8.6kw motor

    Hxdwh punika pabrik kapisan sing spesialisasine ing produksi motor AC servo ing China, karo luwih saka 30 taun R & D lan Sajarah produksi motor servo; produk specifications lengkap, daya motor saka 0.2KW kanggo 11.7kw (220V-380v);
  • 110ST Flange servo 0.6-1.6kw motor

    110ST Flange servo 0.6-1.6kw motor

    Hxdwh punika pabrik kapisan sing spesialisasine ing produksi motor AC servo ing China, karo luwih saka 30 taun R & D lan Sajarah produksi motor servo; produk specifications lengkap, daya motor saka 0.2KW kanggo 11.7kw (220V-380v);
  • 130ST Flange servo 1.0-3.8kw motor

    130ST Flange servo 1.0-3.8kw motor

    Hxdwh punika pabrik kapisan sing spesialisasine ing produksi motor AC servo ing China, karo luwih saka 30 taun R & D lan Sajarah produksi motor servo; produk specifications lengkap, daya motor saka 0.2KW kanggo 11.7kw (220V-380v);